wind semi
Wind Semi, Equinors nye konsept for flytende havvind. Illustrasjon: Equinor

Wind Semi skal bidra både til økt standardisering av industrien og bygging av gigawattparker.

  • Øyvind Zambrano Lie

Etter at selskapet bekreftet at de har levert bud i ScotWind, lisensrunden for tildeling av areal til havvind som er utlyst av Crown Estate Scotland, deler energiselskapet nå sin foretrukne utforming av understell til flytende havvindturbiner for fullskala kommersiell produksjon av havvind i gigawattstørrelse, dersom de lykkes i ScotWind. Wind...
Artikkelen er 465 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.