melkøya
Slik så det ut etter brannen på Equinors LNG-anlegg på Melkøya ved Hammerfest i september 2020. Nå skal anlegget elektrifiseres. Nå skal anlegget snart settes i drift igjen. Foto: Ptil

Statnett har tatt investeringsbeslutning på Skaidi-Hammerfest.

  • Øyvind Zambrano Lie

Oppdatert og justert, med kommentar fra Equinor, som understreker at investeringsbeslutningen ennå ikke er fattet. Styret i Statnett har besluttet å videreføre prosjektet med ny 420 kV kraftledning fra Skaidi til Hammerfest, skriver Statnett i en pressemelding. Beslutningen bygger på Equinors planer om elektrifisering av sitt anlegg på Melkøya og...
Artikkelen er 413 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.