arion
Frps Marius Arion Nilsen, som sitter i Stortingets energi- og miljøkomité, holdt tirsdag innlegg på Småkraftdagane i Bergen. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Frps Marius Arion Nilsen vil undersøke om et nytt selskap etter modell fra Nye veier kan effektivisere byggingen av transmisjonsnett.

  • Øyvind Zambrano Lie

På Småkraftdagane i Bergen tirdag kom Nilsen i sitt innlegg inn på at det er stort behov for mer sentralnettlinjer. Etter modell fra Nye veier foreslo han å opprette «Nye nettforbindelser». – Nye veier har etter vår mening vært en god historie, for eksempel på Sørlandet, hvor de har bygget...
Artikkelen er 592 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.