master
Selv om forsyningssituasjonen ikke lenger er stram, ligger strømmen an til å bli dyr i vinter. Illustrasjonsfoto: Emil Løkås/Statnett

Men prisene vil sannsynligvis forbli relativt høye gjennom vinteren.

  • Øyvind Zambrano Lie

Fra i går endret Statnett vurderingen av kraftsituasjonen på Sør- og Vestlandet fra «stram» til «normal». Det skyldes bedret magasinfylling i de mest utsatte områdene, skriver Statnett i en melding. 27. september meldte Statnett stram kraftsituasjon i NO2 (Sørlandet) og NO5 (Vestlandet). Fyllingsgraden i mange av magasinene i disse områdene...
Artikkelen er 282 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.