pud
Cecilie Aarskog Bekkeheien (t.v.) fra Equinor leverer endret plan for utbygging og drift av Oseberg til olje- og energiminister Marte Mjøs Persen. Foto: Arne Reidar Mortensen/Equinor ASA)

Plan for utbygging og drift er levert.

  • Øyvind Zambrano Lie

Partnerne i Oseberg Area Unit har levert plan for utbygging og drift (PUD) for ombygging av Oseberg Feltsenter og Oseberg Sør-plattformen, som omfatter elektrifisering, skriver Equinor i en melding. Det vil innebære at 105 ekstra MW tas ut fra Kollsnes, slik Energiteknikk har omtalt. Det skal installeres to nye kompressorer...
Artikkelen er 316 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.