glitre-bygget
Glitre Energis hovedkontor i Drammen. Foto: Øyvind Berg/Wikimedia Commons

Måtte ta opp lån på 800 millioner kroner i 3. kvartal.

  • Øyvind Zambrano Lie

Glitre Energis fikk i 3. kvartal et driftsresultat (EBITDA) på 90,3 millioner kroner, mot 22,9 millioner kroner i samme kvartal i fjor. Men resultatet etter skatt ble negativt, på minus 34,9 millioner kroner, mot et overskudd på 5,5 millioner kroner i samme kvartal i fjor. Kraftproduksjonen på 429 GWh i...
Artikkelen er 437 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.