bolig vinter
Nå kan det bli slutt på at man som husholdning nærmest må gjøre totalrenovering for å få støtte til enøk-tiltak. Illustrasjonsfoto: Enova

Budsjettforliket med SV sikrer at husholdningene kan få igjen pengene de betaler til Enova, og det skal vurderes om Husbanken bør styre midlene.

  • Øyvind Zambrano Lie

Norske husholdninger bidrar årlig med 400 millioner kroner til Enova gjennom en ekstra avgift på strømregningen, men forsvinnende lite kommer tilbake som enøk-tiltak i husholdningene. For å få støtte, må man gjøre om det meste av huset, klattarbeid holder ikke. Det kan det nå bli en slutt på. I enigheten...
Artikkelen er 557 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.