sverige
Illustrasjonsfoto: E.ON Sverige

Statnett fortsetter å begrense eksporten ved å ikke bruke systemvern ved grensen.

  • Øyvind Zambrano Lie

Tirsdag varslet Statnett at de nesten halverte overføringskapasiteten til Sverige, fra snaut 2200 MW til mellom 1100 og 1200 MW, som et svar på Svenska kraftnäts begrensning i overføringskapasiteten til Norge. Dette ble gjort ved å begynne å sette kapasiteten uten å bruke systemvern ved grensen, noe heller ikke Sverige...
Artikkelen er 170 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.