tesdal
Christian Boel Tesdal i Småkraft AS holdt i forrige uke innlegg på Småkraftdagane i Bergen. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Klimaendringer kan nesten doble Småkraft AS sin vinterproduksjon om 60 år.

  • Øyvind Zambrano Lie

Småkraft AS har undersøkt hvordan klimaendringene vil påvirke vannkraftproduksjonen deres om 60 år. De har tatt utgangspunkt i det moderate utslippsscenarioet RCP 4,5 60 år fram i tid, og brukt dataene til å modellere produksjonen i 46 av sine kraftverk. Studien viser at det vil bli en årlig produksjonsøkning på...
Artikkelen er 285 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.