Vindturbin
Illustrasjonsfoto: Hans Jacob Solgaard/Mostphotos

Hovedårsaken er fallende vindkraftutbygging.

  • Øyvind Zambrano Lie

Virksomhetens nyeste anslag for samlede investeringer i kraftforsyning for 2021 er nå oppgitt til om lag 32,3 milliarder kroner, mål i løpende verdi. Dette er 18 prosent lavere enn 2020-anslag gitt på samme tid i fjor,  melder Statistisk sentralbyrå (SSB). Nedgangen skyldes særlig et tydelig fall innenfor produksjonsleddet på hele...
Artikkelen er 182 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.