elbil
Illustrasjonsfoto: TINE

Skal spare penger på å styre elbilladingen ved å ta hensyn til både kraftpris og nettleie.

  • Øyvind Zambrano Lie

Skagerak Energi har utviklet en teknologiplattform for smart lading av elbiler, og ønsker å tilby en åpen plattform for alle aktører i markedet som har tilgang til kunder med elbiler. En fersk samarbeidsavtale mellom Skagerak Energi og Yve gir 175.000 kunder tilgang til teknologien, skriver Skagerak Energi i en pressemelding....
Artikkelen er 172 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.