elmea
Slik blir logoen og navnet til Lofotkrafts nettselskap. Illustrasjon: Lofotkraft

Kun nettselskapet får nytt navn og logo.

  • Øyvind Zambrano Lie

Som kjent har myndighetene bestemt at nettselskapene fra årsskiftet må ha et navn og en grafisk profil som skiller seg fra de andre selskapene i et energikonsern. I Lofotkraft-konsernet er det nettselskapet Lofotkraft AS som bytter navn, skriver selskapet på sin nettside. Det nye navnet på selskapet er Elmea AS....
Artikkelen er 139 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.