panel høstkonferansen
Statnetts Henrik Glette (f.v.), NVE-sjef Kjetil Lund, BKK-sjef Jannike Hilland, Baste Tveito i Nordhordland Næringslag, Jon Gravråk i Bulk og Statnett-sjef Hilde Tonne, på Statnetts høstkonferanse. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Lang saksbehandlingstid kan være demokratisk problem, advarer Nordhordland Næringslag. Kjetil Lund advarte mot å overkjøre folk, og minnet om hardangerstriden.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
– Trøkket mot å investere på Vestlandet er enormt. Bare siden sommerferien i år har jeg som prosjektleder i Greenspot Mongstad sagt nei til investeringsplaner som ønsker å komme og utrede Mongstad på 2400 arbeidsplasser, sa daglig leder Baste Tveito i Nordhordland Næringslag under Statnetts høstkonferanse. Årsaken er at det...
Artikkelen er 700 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.