mast linje
Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie

Men de små selskapene kommer bedre ut enn de store.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
EPSI Rating har i høst gjennomført en ny kundeundersøkelse blant nettselskapene. Den viser at kundetilfredsheten fortsetter å falle. Studien baserer seg på dybdeintervjuer med knappe 1100 personer rundt om i Norge gjennomført mellom 12. oktober og 18. november. I den første målingen av nettleverandørene i 2017 var kundetilfredsheten god, men deretter har...
Artikkelen er 393 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.