Nexans har bygget USAs første store sjøkabelfabrikk i Charleston i staten South Carolina. Foto: Nexans

Nexans skal fortsatt selge og prosjektere kabelprosjekter fra Oslo når konsernet åpner USAs første fabrikk for store sjøkabler.

  • Atle Abelsen

9. november åpnet det flernasjonale Nexans-konsernet sitt nye fabrikkanlegg for undersjøiske høyspentkabler i Charleston i staten South Carolina. Selv om det er konsernet som eier selskapet som driver produksjonsanlegget, blir aktivitetene i fabrikken styrt av Nexans Norway AS. – Alt salg og prosjektering knyttet til prosjektene som skal gjennomføres i...
Artikkelen er 661 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.