vegsund
Nils Petter Vegsund, ny daglig leder i ON Linje. Foto: ON Linje

Styret i ON Linje har ansatt Nils Petter Vegsund i stillingen som ny daglig leder i ON Linje AS.

  • Øyvind Zambrano Lie

Vegsund kommer fra stillingen som leder for marked- og forretningsutvikling i selskapet. Han kom til selskapet 1. januar 2020 fra stillingen som konsernsjef i Bolt Group, hvor han ledet en større restruktureringsprosess av 10 datterselskaper i konsernet. ON Linje AS er en landsdekkende kraftlinjebygger med i ON Energi-konsernet, hvor TrønderEnergi...
Artikkelen er 171 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.