tore langset
Fungerende RME-direktør Tore Langset er utnevnt til RME-direktør. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Tore Langset er ansatt som direktør for Reguleringsmyndigheten for energi i NVE (RME).

  • Øyvind Zambrano Lie

Det skriver NVE i en melding. Langset er født i 1961 og er Cand. Oecon. fra Universitetet i Oslo. Etter studiene startet han som forskningsassistent på Frischsenteret, hvor hans interesse for kraft- og energisektoren startet. Siden 1996 har Langset jobbet i ulike roller i NVE, og har i den siste...
Artikkelen er 136 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.