krogstad
Beate Sander Krogstad, ny konserndirektør for transformasjon og digitalisering. Foto: Statnett

Beate Sander Krogstad er ansatt som konserndirektør for transformasjon og digitalisering.

  • Øyvind Zambrano Lie

– Jeg er veldig glad for at Beate har takket ja til denne viktige stillingen. Vi har vurdert mange svært kompetente søkere, både eksternt og internt, og Beate har imponert med sin innsikt, kompetanse og visjoner for denne viktige rollen, sier konsernsjef Hilde Tonne i Statnett i en melding. «Transformasjon...
Artikkelen er 177 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.