markegård
Kristian Markegård går til NVE. Foto: NVE

Kristian Markegård er ansatt som direktør for tilsyn- og beredskapsavdelingen i NVE.

  • Øyvind Zambrano Lie

Det melder NVE på sin nettside. Markegård er født i 1972 og er utdannet sivilingeniør innen marine konstruksjoner fra NTNU, og har også studert ved University of California, Berkeley og Insead. Han har jobbet i DNV siden 1996 hvor han har hatt en rekke ulike stillinger, som inspektør og avdelingsleder...
Artikkelen er 146 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.