smestad-sogn
Fra kabeltunnelen mellom Sogn og Smestad. Foto: Statnett

Skal legge kabelen mellom Sogn og Smestad.

  • Øyvind Zambrano Lie

Som Energiteknikk har omtalt, bygger Statnett ny 420kV kabelforbindelse i tunnel mellom Sogn og Smestad i Oslo. Etter en anbudsrunde signerte ON Energi i forrige uke en kontrakt med Statnett om montering av kabelstativer, etablering av føringsvei, jording og kabeltrekking i tunnelen. ON Energi er totalentreprenør for oppdraget. Kontraktssummen er...
Artikkelen er 109 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.