baksaas
Styreleder Jon Fredrik Baksaas i Statnett på Statnetts høstkonferanse onsdag. Foto: Øyvind Zambrano Lie

– Vi må ikke trøste oss for mye med at offshore vind er løsningen, sier Statnett-styreleder Jon Fredrik Baksaas, som vil ha havvindkabel før 2030.

  • Øyvind Zambrano Lie

Statnetts styreleder vil slutt på vente og se-holdninger og  må slutte å vente på offshore havvind. – Så vil jeg ta opp noe som er litt elefanten i rommet, og det er at vi peker på 180, 200 og 220 TWh som et ønske om å ta ut nytt forbruk....
Artikkelen er 267 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.