pixii
Denne fotomontasjen viser hvordan Pixiis skap kan bli seende ut i Melbourne i Australia. Fotomontasje: Pixii

Det norske energilagringsselskapet Pixii har vunnet en kontrakt på «nabolagsbatterier» i Melbourne i Australia.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
– Prosjektet i Australia representerer en milepæl i Pixiis utvikling. Vi markerer oss som teknologiledere i et stort og viktig marked, med en applikasjon som er like relevant våre øvrige fokus markeder. I tillegg vil dette være et solid fundament for videreutvikling av Pixii i Australia, som vi forventer å...
Artikkelen er 222 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.