raggovidda
Raggovidda vindpark i Berlevåg i Finnmark. Arkivfoto: Bjarne Riesto

Skulle stått ferdig til nyttår, får utsatt frist på grunn av forsinket kai-godkjenning og transportproblemer fra Kina.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Som Energiteknikk har omtalt, søkte Varanger KraftVind AS tidligere i høst om utsatt frist for idriftsettelse av Raggovidda (Rákkočearro) vindkraftverk trinn II (51,6 MW) i Berlevåg kommune i Finnmark. Byggetrinn II, som startet i april i fjor, hadde tidligere fått utsatt frist for idriftsettelse fra 2018 til 31. desember 2021...
Artikkelen er 338 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.