Nesjødammen
AF Gruppen har inngått kontrakt med Statkraft for rehabilitering av Nesjødammen i Tydal kommune.

AF Gruppen har inngått kontrakt med Statkraft om rehabilitering av Nesjødammen i Tydal kommune.

  • Øyvind Zambrano Lie

Avtalen har en verdi på ca. 235 millioner kroner eks. mva, og skal pågå fra 2022 til høsten 2025, skriver AF Gruppen i en børsmelding. Nesjøen er inntaksmagasin til Vessingfoss kraftverk og har utløp i Vessingsjø i Tydal kommune i Trøndelag. Vessingsjø er videre inntaksmagasin for Nea Kraftverk. Rehabiliteringen utføres...
Artikkelen er 132 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.