havvind
Illustrasjon: Aker Offshore Wind

Får med seg Aker Offshore Wind og Ocean Winds for å bygge på Utsira Nord.

  • Øyvind Zambrano Lie

Aker Offshore Wind, Ocean Winds og Statkraft har signert en samarbeidsavtale for utvikling av flytende havvind. Partnerskapet vil søke om utbygging av en storstilt flytende havvindpark i lisensområdet Utsira Nord i Nordsjøen, skriver Statkraft i en pressemelding. Utsira Nord ligger rundt 30 kilometer utenfor Norskekysten vest for øya Svendsholmen, og...
Artikkelen er 312 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.