modalen
Bildet er fra magasinet i Steinslandsvatnet i Modalen. Arkivfoto: BKK

Men at Statnett presser på dette, kan bidra til et mindre effektiv kraftmarked og ressursanvendelse, advarer Energi Norge.

  • Øyvind Zambrano Lie

Under forum for systemtjenester i slutten av oktober skal Statnett ifølge Energi Norge understreket at de forventer at aktørene tar samfunnsansvar slik at magasinene ikke kjøres tomme. Næringspolitisk rådgiver Per Arne Vada i Energi Norge reagerte i en epost på Statnetts innspill. «Jeg tror de fleste vil være enige i...
Artikkelen er 552 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.