F.v. rådmann i Åfjord kommune, Per Johansen, ordfører i Åfjord kommune, Vibeke Stjern, konsernsjef i TrønderEnergi, Ståle Gjersvold, styreleder i TrønderEnergi, Odd Inge Mjøen, ordfører i Stjørdal kommune, Ivar Vigdenes, og kommunedirektør i Stjørdal kommune, Tor Jakob Reitan. Foto: TrønderEnergi

Men ikke så mye som ønsket, siden Åfjord og Osen kommune benyttet forkjøpsretten.

  • Øyvind Zambrano Lie

Før helga signerte ordfører i Stjørdal, Ivar Vigdenes, papirene som gjør Stjørdal kommune til TrønderEnergis 19. kommunale eier. — Vi er svært fornøyde med å komme inn på eiersiden i et tradisjonsrikt energikonsern som TrønderEnergi, med sine trønderske røtter og framtiden foran seg, sier Vigdenes i en pressemelding. Ønsket seg...
Artikkelen er 246 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.