mast
Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie

Dobbelt så dyrt i nord som i sør i morgen ettermiddag.

  • Øyvind Zambrano Lie

Mellom klokka 16 og 17 i Trondheim og Tromsø i morgen vil strømmen koste 2,78 kroner/kWh. I sør blir prisen den halve, 1,40 kroner/kWh. Tirsdagen som helhet vil prisene i Trondheim og Tromsø være 1,51 kroner/kWh, mot 1,37 kroner/kWh i sør. Det er dermed en nedgang fra prisene i dag,...
Artikkelen er 168 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.