persen
Energiminister Marte Mjøs Persen (A). Foto: Øyvind Zambrano Lie

På OEDs budsjett foreslår regjeringen en økning på om lag 8 millioner kroner til hydrogen i 2022.

  • Øyvind Zambrano Lie

— Regjeringen har store ambisjoner når det gjelder hydrogen, og allerede nå følger vi opp med økte bevilgninger, sier olje- og energiminister Marte Mjøs Persen i en melding. Regjeringen foreslår å øke bevilgningen til utredninger under Olje- og energidepartementet. De om lag 8 millioner kronene til hydrogen skal brukes til...
Artikkelen er 154 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.