hurtiglader tesla
Illustrasjonsfoto: Jakob Härter/Wikimedia Commons

Måtte vente fra januar til november på svar om nettkapasitet til ladere i Lyngdal.

  • Øyvind Zambrano Lie

«Statnetts gjeldende tolkning av regelverket vil betydelig forsinke den nødvendige utbyggingen av ladeinfrastrukturen», skriver Tesla i et brev til Statnett, som Energiteknikk har sett. I januar i år sendte Tesla en henvendelse til Agder Energi (AEN) angående mulig ledig kapasitet i handelsparken i Lyngdal i Agder. I mai mottok Tesla...
Artikkelen er 898 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.