eskil lunde
Konsernsjef Eskil Lunde Jensen i Akershus Energi. Foto: Akershus Energi

Etter årets ni første måneder fikk Akershus Energi et resultat etter skatt på 294 millioner kroner, mot 68 millioner kroner i samme periode i fjor.

  • Øyvind Zambrano Lie

– Konsernet leverer et godt underliggende resultat per tredje kvartal som følge av høyere kraftpriser enn tidligere forventet blant annet som følge av lav hydrologisk balanse, sier konsernsjef Eskil Lunde Jensen i en pressemelding. En verdistigning på aksjene i solkraftselskapet Otovo solkraft bidrar også med 105 millioner kroner til resultatet....
Artikkelen er 139 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.