griug
Valdres Energi Nett skifter navn til Griug. Foto: Griug

Mandag skifter Valdres Energi Nett AS navn til Griug AS.

  • Øyvind Zambrano Lie

Som følge av endringer i energiloven og nye myndighetskrav, er alle nettselskaper som er organisert i konsern som driver konkurranseutsatt virksomhet pålagt å skifte navn og profil. Fristen for å gjennomføre denne endringen er 1. januar 2022. Dette er årsaken til navnebyttet, som trer i kraft kommende mandag. Valdres Energi...
Artikkelen er 121 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.