Tonne
Statnett-sjef Hilde Tonne holdt torsdag innlegg på Norweas høstkonferanse. Foto: Øyvind Z. Lie

– Fram til 2040-2050 er det lurt å industrialisere nordover i Norge, sier Statnett-sjef Hilde Tonne.

  • Øyvind Zambrano Lie

Det var på Norwea og Arntzen de Besches vindkraftkonferanse i Oslo torsdag at Tonne snakket om kraftprisforskjellene mellom nord og sør. – Når vi har gjort investeringene fram mot 2040, og 420 kV-forbindelsene er på plass, er det da sånn at nord-sør går uten noe som helst problem i det...
Artikkelen er 264 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.