persen
Energiminister Marte Mjøs Persen (Ap). Foto: Øyvind Zambrano Lie

Energiminister Marte Mjøs Persen (Ap) vil ikke gå gjennom verneplanene for å se om det kan bygges ut mer vannkraft.

  • Øyvind Zambrano Lie

«Vil regjeringen igangsette en gjennomgang av verneregimet til norske vassdrag og se på endringer av skatteregimet for vannkraftproduksjon, med formål om å øke kraftproduksjonen», skriver Frps Marius Arion Nilsen i et skriftlig spørsmål til energiminister Marte Mjøs Persen. Han skriver at teknologiutviklingen gjør det mulig å høste mer av vannkraftressursene,...
Artikkelen er 357 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.