vestre
Næringsminister Jan Christian Vestre (Ap). Foto: NTB Kommunikasjon/Statsministerens kontor

Næringsminister Jan Christian Vestre tilbakeviser Lars Haltbrekkens påstander om kortsiktig spekulasjon og halvårlige suksessbonuser.

  • Øyvind Zambrano Lie

«Statkraft tapte fire milliarder på «markedsuro» i tredje kvartal, men vil ikke opplyse hvor mye som skyldes kortsiktig spekulasjon. Hele gevinsten fra første halvår, som utløste suksessbonuser til ansatte, er forduftet», skriver SVs Lars Haltbrekken i et skriftlig spørsmål til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap). «Kan statsråden sørge for at...
Artikkelen er 506 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.