vik
Statssekretær Amund Vik (Ap) i OED. Arkivfoto: Øyvind Z. Lie

– Kan ikke underslå at det er kontroversielt, sier statssekretær Amund Vik.

  • Øyvind Zambrano Lie

Før havvind-områder kan tildeles, må en del nettrelaterte spørsmål avklares, påpekte statssekretær Amund Vik (Ap) i Olje- og energidepartementet på Norwea og Arntzen de Besches vindkraftkonferanse i Oslo torsdag. – Ett av temaene er disse hybridkablene. Det er åpenbart at dette er noe som henger veldig sammen med lønnsomheten i...
Artikkelen er 337 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.