modell
Fra Vassdragslaboratoriet i Trondheim. Arkivfoto.

For å frigjøre midler til andre budsjettformål.

  • Øyvind Zambrano Lie

Pressemeldingene hagler om styrket satsing fra regjeringen på nye energirelaterte formål. Men pengene må tas fra et sted, og ett av dem er forskning. Den borgerlige regjeringen foreslo en bevilgning på 787,5 millioner kroner på posten til Norges forskningsråd. Der må man nå belage seg på kutt. «For å frigjøre...
Artikkelen er 186 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.