odfjell krop
Slik ser Odfjell Oceanwind for seg at en flytende havvindpark ved Draugen kan se ut. Illustrasjon: Odfjell Oceanwind

TrønderEnergi, OKEA og Odfjell Oceanwind samarbeider om fleksibel forsyning av oljeplattform.  

  • Øyvind Zambrano Lie

Odfjell Oceanwind har inngått en intensjonsavtale (memorandum of understanding) med det norske oljeselskapet OKEA og TrønderEnergi for i fellesskap å vurdere potensialet for å utvikle en flytende havvindpark i tilknytning til Draugen-plattformen i Norskehavet, skriver Odfjell Oceanwind i en pressemelding. Vindparken skal i tilfelle forsyne Draugen-plattformen med kraft og utnytte...
Artikkelen er 211 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.