persen
Energiminister Marte Mjøs Persen (Ap). Foto: Øyvind Zambrano Lie

«Det kan også komme reaksjoner på andre handelsområder dersom Norge ensidig vedtar eksportrestriksjoner i strid med våre internasjonale forpliktelser», skriver energiministeren.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
I et skriftlig spørsmål til energiminister Marte Mjøs Persen spør Frps Frank Edvars Sve hva hun vil gjøre for at eksporten av norsk strøm blir redusert i en tid med svært lave magasinfyllinger, slik at norske strømforbrukere ikke får regningen for eksport av store strømmengder til utlandet. «Senterpartiet var høye...
Artikkelen er 372 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.