råtekontroll
Råtekontroll med resistograf. Foto: Geokontroll AS

Elvia Sør har bare de siste tre årene byttet råtne trestolper for over hundre millioner kroner.

  • Atle Abelsen

I en pågående prosess inspiserer eksterne leverandører mellom 20.000–30.000 trestolper årlig for Elvia Sør, den delen som tidligere het Hafslund Nett. Av dette blir rundt 1000 stolper byttet ut hvert år. – Vi har hatt en mangeårig prosess der vi i en syklus på ti år regner med å få...
Artikkelen er 416 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.