mast
Foto: Kjell Morten Klevsand/Mostphotos
Foto: Kjell Morten Klevsand/Mostphotos

Strømmen vil være over dobbelt så dyr i Sør-Norge som i Midt- og Nord-Norge i 2026, ifølge ny Statnett-analyse.

  • Øyvind Zambrano Lie

Statnett publiserte fredag sin kortsiktige markedsanalyse for 2021-2026. Der går det fram at kraftprisene i Sør-Norge har vært om lag 100 EUR/MWh i snitt fra september til nå, mens de i Midt- og Nord-Norge har hatt et snitt på under 40 EUR/MWh. Den som trodde at dette er midlertidig, bør...
Artikkelen er 292 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.