bartnes
Styreleder Kristen Bartnes i Stange Energi. Foto: Margrete Ruud Skjeseth

Med 11.800 nettkunder ble det for kostbart. Stange Energi forhandlet med fire energiselskaper, før Eidsiva trakk det lengste strået.

  • Øyvind Zambrano Lie

Som Energiteknikk har omtalt, har formannskapet i Stange kommune fattet vedtak om at deres selskap Stange Energi skal gå i eksklusive forhandlinger med Eidsiva Energi om overtakelse av nettvirksomheten og kraftproduksjonen på Nedre Vinstra. Styreleder i Stange Energi, Kristen Bartnes, forteller at det funksjonelle skillet, som ble så lavt som...
Artikkelen er 442 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.