stange energi
Arkivfoto: Øyvind Zambrano Lie

Formannskapet i Stange kommune har fattet vedtak, det kan gå mot sammenslåing av nettvirksomheten og et enda større Elvia.

  • Øyvind Zambrano Lie

Utvidet med intervju med Eidsiva Energi. Formannskapet i Stange kommune vedtok i dag, onsdag, at Stange Energi skal gå i eksklusive forhandlinger med Eidsiva Energi om overtakelse av nettvirksomhet og eierandel i kraftproduksjon på Nedre Vinstra, skriver Eidsiva Energi i en børsmelding. «Dersom forhandlingene fører fram, vil nettvirksomheten i Stange...
Artikkelen er 498 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.