nesheimsfjellet
Fra droneinspeksjon på Nesheimsfjellet. Foto: Robert Borge/BKK Nett

Energi Norge: – Helomvendingen betyr at folk med lavt og jevnt strømforbruk må subsidiere elbileiere og andre med stort samtidig forbruk som påfører strømnettet milliardinvesteringer.

  • Øyvind Zambrano Lie

Før helgen utsatte Stortinget kravet om å innføre ny nettleie, og SV truet med at det kunne være ulovlig å innføre den nye nettleia. Det førte til at flere nettselskaper har snudd, blant dem Lnett og Haugaland Kraft Nett. Nå følger både Elvia, BKK Nett og Agder Energi Nett etter....
Artikkelen er 652 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.