linga
Konsernsjef i Haugaland Kraft, Olav Linga. Foto: Haugaland Kraft

Styrene i Energiselskapet Odda og Haugaland Kraft har vedtatt at de to selskapene skal slås sammen.

  • Øyvind Zambrano Lie

Enigheten har kommet i stand etter en strukturert prosess hvor blant annet Haugaland Kraft i mars i år ble invitert til å gi bud på å overta Energiselskapet Odda AS. Oppgjøret for Energiselskapet Odda vil være i form av aksjer i Haugaland Kraft AS, skriver de to selskapene i en...
Artikkelen er 413 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.