noriker
Batterilagringsplass utviklet av Noriker. Foto: Noriker Power Ltd.

Equinor vil øke avkastninger i Storbritannia med batterier i nærheten av sine havvindparker.

  • Øyvind Zambrano Lie

Equinor har inngått en avtale om kjøp av 45 prosent av Noriker Power Ltd. Noriker er et batterilagringsselskap med hovedkontor i Storbritannia som utvikler og leverer storskala strømlagrings- og stabilitetstjeneseter. Inkludert i avtalen er en opsjon om kjøp av hele selskapet ved senere anledning, skriver Equinor i en pressemelding. I...
Artikkelen er 278 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.