Rainpower har hovedkontor på Lillestrøm. Foto: Atle Abelsen

Fra 1. januar kommer Hymatek til å bli en del av Rainpower, men merkevaren Hymatek skal bestå.

  • Atle Abelsen og Øyvind Zambrano Lie

Utvidet versjon, med intervju med konsernsjef Hege Brende. I en melding til sine kunder og forretningsforbindelser tirsdag skriver Rainpower at de gjør endringer i selskapsstrukturen i Norge, ved å overføre Rainpower AS, Rainpower Norge AS, Rainpower Technology AS og Hymatek Controls AS til Rainpower Holding AS gjennom en fusjon. «Ved...
Artikkelen er 426 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.