linga
Konsernsjef i Haugaland Kraft, Olav Linga. Foto: Haugaland Kraft

Haugaland Kraft har invitert inn Fitjar, Bømlo, Etne og Sauda på eiersiden med 0,2 % eierskap hver. Samtlige kommuner har nå takket ja.

  • Øyvind Zambrano Lie

Kommunene vil dermed fra årsskiftet være eiere i Haugaland Kraft, skriver selskapet i en pressemelding. – Haugaland Kraft har over lang tid hatt som strategi å være en pådriver i utviklingen av regionen Sunnhordland, Hardanger, Indre Ryfylke og Haugalandet. Som et ledd i denne strategien, har selskapet de siste årene...
Artikkelen er 124 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.