mast
Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie

Lnett har foreløpig ikke flyttet kunder over til den nye ordningen, og klarer derfor å snu. Det gjør også Haugaland Kraft Nett.

  • Øyvind Zambrano Lie

Oppdatert med at også Lnett utsetter den nye nettleien. Det kan ikke være lett å være nettselskap for tiden. De må følge myndighetenes pålegg, men hvilke myndigheter. Stortinget eller regjeringen? Etter innføringen av parlamentarismen er nok det første det beste. Haugaland Kraft Nett har i hvert fall tatt valget om...
Artikkelen er 364 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.