huseierne
Linda Ørstavik Öberg, energipolitisk rådgiver i Huseierne. Foto: C.Y. Vibe/Huseierne

– Å overkjøre politiske vedtak og den massive motstanden, vil være svært arrogant og vil ytterligere svekke tilliten til en bransje hvor tilliten er tynnslitt.

  • Øyvind Zambrano Lie

Stortinget har utsatt den nye nettleia, og SV advarer om at det kan være ulovlig for selskapene å innføre dem. Energi Norge mener det er for sent å stoppe tariffene, og OED signaliserer at de selskapene som vil, kan innføre tariffene. Energipolitisk rådgiver Linda Ørstavik Öberg i Huseierne advarer bransjen...
Artikkelen er 250 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.